YOGAHOLD FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

"...Yoga hos Mette Ørum fra Copenhagen Yoga ,er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind !"
- Maria Larsen, deltager.

Vi udbyder Iyengar yoga med lokaleforhold, undervisning og holdstørrelser skræddersyet til ramte af længerevarende hjernerystelse og med særlig rabat til medlemmer af Hjernerystelsesforeningen. Der er max. 8 deltagere på holdet, så der er tid til den enkelte og tempoet sættes, så ingen bliver stressede.

For tilmelding eller venteliste, så klik på den blå skrift med link under “holdtype” i tabellen. Se også mere information under tabellen.

Artboard 1

HOLDOVERSIGT

HOLD/TILMELDINGDATO/DAG/TIDLEKTIONER PRISERSTED/UNDERVISER
Yoga Begynder (i gang)20.1/Man./11.00-12.308x90 min1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Lasse Flintholm
Yoga Fortsætter (i gang)21.1/Tir./11.00-12.3012x90 min.1690/1890 kr. Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
Yoga Begynder (i gang)11.2/Tirs./15.15-16.458x90 min1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
Yoga Begynder (i gang)5.3/Tors./15.30-17.008x90 min.1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Lasse Flintholm
Yoga Begynder (i gang)11.3/Ons./10.30-12.008x90 min1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
 1. STANDARD PRISER

  Priser for medlemmer af Hjernerystelsesforeningen

  Vi samarbejder med Hjernerystelsesforeningen og støtter op om deres sag. Derfor opfordrer vi vores deltagere til at melde sig ind, og vi tilbyder mærkbare prisreduktioner for Hjernerystelsesforeningens medlemmer.

  Det er let at melde sig ind i Hjernerystelsesforeningen her. Hvis du ikke ønsker at blive medlem af Hjernerystelsesforeningen lægger du blot 200 kr. oven i deltagergebyret som fremgår i tilmeldingsmodulet.

   

  *PEA rabat (Deltagere på SU, Pension eller kontanthjælp)

  Vi tager særligt hensyn til deltagere på pension, SU eller kontanthjælp og tilbyder “PEA rabat” til dig på disse ydelser. Hvis du er berettiget til PEA rabat, så husk at klik på PEA rabat når du melder dig til.

  Hvis du ikke bor i Københavns Kommune, så kontakt os for hjælp til at få din PEA rabat.

  Vær opmærksom på, at du skal underskrive på “tro og love” at du er berettiget til PEA rabat ved første undervisningsgang, hvis du angiver PEA rabat ved din tilmelding.

 2. ERFARNE UNDERVISERE FRA COPENHAGEN YOGA

  Mette Ørum, Christine og Lasse har mange års erfaring med undervisning i Iyengar Yoga målrettet ramte af hjernerystelse. Se mere om dem her.

 3. HJÆLPER IYENGAR YOGA PÅ HJERNERYSTELSE?

  Iyengar yoga kan hjælpe på langvarig hjernerystelse og piskesmæld. Alle yogastillingerne er rettet mod en sund rygsøjle og nakke og kan medvirke til at øge hjernens energiomsætning og mindske spændingshovedpine.

 4. HVORDAN PASSER HOLDET TIL MIG?

  Iyengar Yoga er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

 5. PEA RABAT FOR DIG PÅ UDVALGTE OVERFØRSELSINDKOMSTER

  Som noget nyt indfører Pas På Hovedet prisreduktion på 160 kr. for deltagere på følgende overførselsindkomster, ved aflevering/underskrivelse af tro- og loveerklæring ved første undervisningsgang:

  – Folkepensionister,
  – Førtidspensioniser,
  – Kontanthjælpsmodtagere.
  – Lærlinge med uddannelsesaftale (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).
  – Studerende på SU (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).

  Hvis du er berettiget og bor i Københavns kommune, klik da på PEA i tilmeldingssystemet for rabat. Husk aflevere/underskrive tro- og love erklæring ved første undervisningsgang.
  Hvis du bor i en anden kommune, så gør du følgende:

  – Tilmeld dig til normalpris.
  – Skriv en mail til info@paspaahovedet.dk om, at du PEA-berettiget og angiv type af indkomst.
  – Træk 160 kr. fra deltagergebyret, når du overfører.

  Husk underskrive tro- og love erklæring, når du udfylder deltager registreringen ved første undervisningsgang.

 6. LOKALERNE

  Copenhagen Yoga studiet er 230 m2 fordelt i nyindrettede lyse lokaler, med sildebensparket og smukke hvide møbler. Atmosfæren er rolig og fredfyldt. Lokalet er rummeligt og meget hjernerystelsesvenligt med de yoga-redskaber, som undervisningen kræver. Du kan se mere om Copenhagen Yoga her: http://copenhagenyoga.com/about/.

 7. NÅEDE DU DET IKKE?

  Vi har desværre kun få pladser i år. Men hvis du ikke når det, sætter vi dig på standby, så du kommer først på listen, når vi opretter flere hold. For standby plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.

Mette er fantastisk! At gå til yoga hos Mette er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind! Jeg har opnået en helt utrolig holdning i ryg og nakke, og jeg kan tydeligt mærke i kroppen, når der har været sommerferie, så jeg ikke har fået min ugentlige yogatræning. Mette har fuldstændig styr på, hvad du kan og ikke kan, så man er bestemt i trygge hænder. Fremskridtene kan godt tage et stykke tid, så min anbefaling er klart at have tålmodighed, for resultaterne skal nok komme!

Maria Larsen - Hjernerystelsesramt i 4 år - Deltager på Yoga Fortsætter

Jeg havde lidt en aha-oplevelse, da jeg gik ned mod toget efter første yogatime. Jeg følte min holdning var bedre, og jeg kunne mærke, hvordan mine skuldre var dejligt afslappede 🙂 Faktisk blev jeg også en lille smule øm tirsdag, så de tilsyneladende harmløse øvelser havde fået fat i noget 🙂 Jeg glæder mig til næste time.

Minna - Deltager på Yoga Begynder

Som yoga-analfabet, var det meget spændende at prøve Iyengar Yoga for første gang. Mette Ørum fra Copenhagenyoga viste omsorg og kendskab i forhold til hoved- og nakkeproblemer. Det var utrolig rart og skabte en enorm tryghed for mig.

Nikolai - Deltager på Yoga Begynder