FASCIAL FLOW® FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

"Jeg er tit gået fra undervisningen gladere og med mindre hovedpine"
- Kirsten om Fascial Flow.

Fascial Flow® er en blid og lyttende måde at bevæge sig på. Du lærer at arbejde med dit bindevæv (fascia) og nervesystem på kroppens egne præmisser.

Fascial Flow egner sig godt til at løsne den type spændinger i muskler og væv, der ofte følger med hjernerystelse eller piskesmæld.

Undervisning, lokaleforhold og holdstørrelser er skræddersyet til dig, der er ramt af hjernerystelse.

Pas paa hovedet logo

HOLDOVERSIGT

Klik på links under “Holdtype” for tilmelding  og se mere om priser, rabatter og andet i menuen under tabellen.

HOLD/TILMELDINGDATO/DAG/TIDLEKTIONERPRISERSTED/UNDERVISER
Fascial Flow Intro (udsat)4.3./Tor./13.45-15.151x90 min.60/100 kr.Struensegade 13A, Kbh. N./ Jonas Dueholm.
Fascial Flow (udsat)18.3./Tor./13.45-15.158x90 min.590/790kr.Struensegade 13A, Kbh. N./ Jonas Dueholm.
 1. RABAT FOR MEDLEMMER AF HJERNERYSTELSESFORENINGEN

  Er du medlem af Hjernerystelsesforeningen, kan du få en rabat på 200 kr. 

  Standardprisen, der vises ved tilmelding, inkluderer medlemsrabatten. Er du ikke medlem, skal du blot lægge 200 kr. oveni standardprisen. 

  Aftenskolen Pas På Hovedet samarbejder med Hjernerystelsesforeningen, da vi ønsker at støtte op om foreningens arbejde for at forbedre vilkårene for ramte af hjernerystelse. 

  Et medlemskab hos Hjernerystelsesforeningen koster 245 kr. for et år. Du får adgang til en masse medlemstilbud, og så er du med til at støtte den gode sag. Du kan blive medlem her.

 2. OM UNDERVISER

  Underviser Jonas Dueholm er musiker, fascial flow guide og cand.pæd. med speciale i kropslig læring og har erfaring med at undervise ramte af hjernerystelse. Jonas har også erfaring på egen krop med rehabilitering efter skader/traume. Se mere om Jonas her.

  I efteråret 2020 vil der være en afløser for Jonas. Mija Maria Yoon Stahlschmidt er uddannet psykomotorisk terapeut, Fascial Flow-guide samt yogalærer. Hun har erfaring med at undervise i både Fascial Flow og yoga og har desuden kendskab til hjernerystelse.

 3. SMÅ HENSYNTAGENDE HOLD

  Du kommer til at gå på et hold med højst 8 deltagere, så der er tid og ro til at tage det i eget tempo.

 4. HJÆLPER FASCIAL FLOW PÅ HJERNERYSTELSE?

  Fascial Flow er et godt værktøj til at løsne de spændinger i muskler og væv, der ofte følger med hjernerystelse eller piskesmæld. Du vil lære konkrete øvelser, der kan hjælpe lige netop dér hvor dine spændinger sidder. Og så vil du også, lidt ad gangen, lære den “udforskende tilgang”, som er ganske særlig for Fascial Flow – og som i høj grad styrker evnen til selv at mærke hvad kroppen har brug for hvornår.

   

 5. HVORDAN PASSER HOLDET TIL MIG?

  Hvis en 10 minutters gåtur i rolige omgivelser er ok for dig, vil du sandsynligvis kunne få noget godt ud af Fascial Flow.

 6. HVOR FINDER UNDERVISNINGEN STED?

  Undervisningen finder sted i det nye Multirum i Hal C på Arsenalvej 6 på Holmen i København S.
  Med den nye cykelbro kan du cykle over til Hal C fra fra Nyhavn.
  Bus 9A kører lige til døren hvert 10. minut.
  Du kan gå fra Christianshavns Metrostation på 10-15 minutter.
  Der er parkeringspladser foran Hal C.
  Husk sygesikringskort for at få adgang til bygningen.

 7. PRAKTISK

  Kom i løstsiddende tøj, så du har mulighed for at bevæge dig.

  Husk sygesikringskort til undervisningen i Hal C, så du kan komme ind.

 8. RABAT TIL DIG PÅ OVERFØRSELSINDKOMST

  Modtagere af udvalgte overførselsindkomster kan få en prisreduktion på 10 kr. pr. undervisningslektion. Bemærk, at dette ikke gælder vores onlinekurser. Læs mere her.

 9. NÅEDE DU DET IKKE?

  Hvis du ikke når at tilmelde dig holdet før fristen udløber eller hvis holdet er fyldt, sætter vi dig gerne på standby, så du kommer først på listen, når vi opretter flere hold. For standby-plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.

 10. MELD AFBUD, HVIS DU BLIVER FORHINDRET

  ….Så vi ved at du bliver trygt derhjemme.

Jeg kan varmt anbefale Fascial Flow. Det er en meget rolig og nærværende bevægelsesform, der er ideel til os hjernerystelsesramte. De blide bevægelser udforskes i eget tempo og på dine præmisser. Det handler om dig, og at du skal få det bedre. Det er en indre undersøgelse af din krops tilstand i øjeblikket. Jeg lærte noget nyt om mig selv hver gang, og jeg blev bedre til at passe på mig selv og lytte til min krop, så jeg hurtigere kunne handle på mine symptomer.

Mette Mynte Pedersen - Deltager på Fascial Flow

Som hjernerystelsesramt har jeg været glad for at gå til Fascial Flow, især fordi det har været en social aktivitet, som jeg har kunne holde til selv på “dårlige dage”. Jeg er tit gået fra undervisningen gladere og med mindre hovedpine. Ved hjælp af Fascial Flow fandt jeg desuden frem til nogle spændinger, som har været en stor fordel at kende og forstå, når jeg har modtaget behandling andre steder.

Kirsten - Deltager på Fascial Flow