MEDIFLOW FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

"Jeg elsker at fordybe mig i bevægelsesarbejde og at undervise i bevægelse. I Mediflow er åndedrættet i centrum, og man finder ind til en helt særlig ro."
- Mille Matjeka, underviser.

Mediflow er en meget blid træning med simple bevægelser i siddende og liggende stillinger og med masser af fokus på åndedrættet. Det lange dybe åndedræt er en gennemgående øvelse, hvilket bringer ro til krop og sind og aktiverer det parasympatiske nervesystem.

Artboard 1

HOLDOVERSIGT

HOLD/TILMELDINGDATO/DAG/TIDLEKTIONER PRISERSTED/UNDERVISER
Mediflow Online23.3/Tirs./tors./10.00-11.158x75 min.395/595 kr.Online/Mille Matjeka
Mediflow Online27.4/Tirs./tors./10.00-11.158x75 min.395/595 kr.Online/Mille Matjeka
Mediflow Online1.6/Tirs./tors./10.00-11.158x75 min.395/595 kr.Online/Mille Matjeka
 1. RABAT FOR MEDLEMMER AF HJERNERYSTELSESFORENINGEN

  Er du medlem af Hjernerystelsesforeningen, kan du få en rabat på 200 kr. 

  Standardprisen, der vises ved tilmelding, inkluderer medlemsrabatten. Er du ikke medlem, skal du blot lægge 200 kr. oveni standardprisen. 

  Aftenskolen Pas På Hovedet samarbejder med Hjernerystelsesforeningen, da vi ønsker at støtte op om foreningens arbejde for at forbedre vilkårene for ramte af hjernerystelse. 

  Et medlemskab hos Hjernerystelsesforeningen koster 245 kr. for et år. Du får adgang til en masse medlemstilbud, og så er du med til at støtte den gode sag. Du kan blive medlem her.

 2. OM UNDERVISEREN

  Mille Matjeka er bevægelseskonsulent (cand.mag.pæd.psych.) og har undervist i bevægelse og dans i mange år. I 2018 blev hun uddannet International MediYoga-instruktør. Hun fordybede sig i yogaens verden, efter sin anden hjernerystelse i 2013.

 3. HJÆLPER MEDIFLOW PÅ HJERNERYSTELSE?

  Mediflow kan være med til at lindre gener ved langvarig hjernerystelse og piskesmæld. Gennem arbejde med åndedrættet aktiveres det parasympatisk nervesystem, hvilket opleves som mere ro i kroppen.

 4. HVORDAN PASSER HOLDET TIL MIG?

  Mediflower bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur.

 5. RABAT TIL DIG PÅ OVERFØRSELSINDKOMST

  Modtagere af udvalgte overførselsindkomster kan få en prisreduktion på 10 kr. pr. undervisningslektion. Bemærk, at dette ikke gælder vores onlinekurser. Læs mere her.

 6. LOKALERNE

  Undervisningen foregår i Store sal i Osramhuset på Valhalsgade 4 i København N. Metrostationen Skjolds Plads ligger lige rundt om hjørnet.

 7. NÅEDE DU DET IKKE?

  Hvis du ikke nåede at melde dig på holdet i tide, kan du skrive dig op til en standby-plads. Så kommer du først på listen, når vi opretter et nyt hold. For standby plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.

Jeg glæder mig til at prøve Mediflow.

Anonym - Deltager på Mediflow