MEDIFLOW FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

"Jeg elsker at fordybe mig i bevægelsesarbejde og at undervise i bevægelse. I Mediflow er åndedrættet i centrum, og man finder ind til en helt særlig ro."
- Mille Matjeka, underviser.

Mediflow er en meget blid træning med simple bevægelser i siddende og liggende stillinger og med masser af fokus på åndedrættet. Kurset er inspireret af MediYoga, som er en terapeutisk yogaform udviklet i samarbejde med det svenske sundhedssystem. Det lange dybe yogiske åndedræt er en gennemgående øvelse, hvilket bringer ro til krop og sind og aktiverer det parasympatiske nervesystem.

Artboard 1

HOLDOVERSIGT

HOLD/TILMELDINGDATO/DAG/TIDLEKTIONER PRISERSTED/UNDERVISER
 1. STANDARD PRISER

  Priser for medlemmer af Hjernerystelsesforeningen

  Vi samarbejder med Hjernerystelsesforeningen og støtter op om deres sag. Derfor opfordrer vi vores deltagere til at melde sig ind, og vi tilbyder mærkbare prisreduktioner for Hjernerystelsesforeningens medlemmer.

  Det er let at melde sig ind i Hjernerystelsesforeningen her. Hvis du ikke ønsker at blive medlem af Hjernerystelsesforeningen lægger du blot 200 kr. oven i deltagergebyret som fremgår i tilmeldingsmodulet.

   

  *PEA rabat (Deltagere på SU, Pension eller kontanthjælp)

  Vi tager særligt hensyn til deltagere på pension, SU eller kontanthjælp og tilbyder “PEA rabat” til dig på disse ydelser. Hvis du er berettiget til PEA rabat, så husk at klik på PEA rabat når du melder dig til.

  Hvis du ikke bor i Københavns Kommune, så kontakt os for hjælp til at få din PEA rabat.

  Vær opmærksom på, at du skal underskrive på “tro og love” at du er berettiget til PEA rabat ved første undervisningsgang, hvis du angiver PEA rabat ved din tilmelding.

 2. OM UNDERVISEREN

  Mille Matjeka er bevægelseskonsulent (cand.mag.pæd.psych.) og har undervist i bevægelse og dans i mange år. I 2018 blev hun uddannet International MediYoga-instruktør. Hun fordybede sig i yogaens verden, efter sin anden hjernerystelse i 2013.

 3. HJÆLPER MEDIFLOW PÅ HJERNERYSTELSE?

  Mediflow kan være med til at lindre gener ved langvarig hjernerystelse og piskesmæld. Gennem arbejde med åndedrættet aktiveres det parasympatisk nervesystem, hvilket opleves som mere ro i kroppen.

  Kurset finde inspiration i MediYoga, en terapeutisk yogaform udviklet i samarbejde med det svenske sundhedssystem.

 4. HVORDAN PASSER HOLDET TIL MIG?

  Mediflower bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

 5. PEA RABAT FOR DIG PÅ UDVALGTE OVERFØRSELSINDKOMSTER

  Som noget nyt indfører Pas På Hovedet prisreduktion på 160 kr. for deltagere på følgende overførselsindkomster, ved aflevering/underskrivelse af tro- og loveerklæring ved første undervisningsgang:

  – Folkepensionister,
  – Førtidspensioniser,
  – Kontanthjælpsmodtagere.
  – Lærlinge med uddannelsesaftale (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).
  – Studerende på SU (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).

  Hvis du er berettiget og bor i Københavns kommune, klik da på PEA i tilmeldingssystemet for rabat. Husk aflevere/underskrive tro- og love erklæring ved første undervisningsgang.
  Hvis du bor i en anden kommune, så gør du følgende:

  – Tilmeld dig til normalpris.
  – Skriv en mail til info@paspaahovedet.dk om, at du PEA-berettiget og angiv type af indkomst.
  – Træk 160 kr. fra deltagergebyret, når du overfører.

  Husk underskrive tro- og love erklæring, når du udfylder deltager registreringen ved første undervisningsgang.

 6. LOKALERNE

  Undervisningen foregår i Osramhuset, Valhalsgade 4, Kbh.N.

 7. NÅEDE DU DET IKKE?

  Hvis du ikke nåede at melde dig på holdet i tide, kan du skrive dig op til en standby-plads. Så kommer du først på listen, når vi opretter et nyt hold. For standby plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.

Jeg glæder mig til at prøve Mediflow.

Anonym - Deltager på Mediflow