Krav om mundbind før og efter aktiviteter

Vi holder åbent. Vi holder afstand. Vi passer på hinanden.

Regeringen har udmeldt nye restriktioner for at begrænse smittetallet. Vi har dog mulighed for at holde gang i alle vores aktiviteter for jer med hjernerystelse. Med coronavirus i omløb er det er vigtigere end nogensinde, at vi holder os sunde og raske, både fysisk og mentalt, så dét er vi rigtig glade for.

Forsamlingsforbuddet

Aftenskolen er underlagt forsamlingsforbuddet på max. 10 personer, men da alle vores hold er særligt tilrettelagte hold med max. 8 deltagere, har dette ingen indflydelse på din undervisning.

Krav om brug af mundbind

Fra på torsdag den 29. oktober skal der bæres mundbind indendørs før og efter aktiviteten. Man behøver ikke at bære mundbind i forbindelse med omklædning, badning m.v.

Siddende arrangementer

Ved siddende arrangementer gælder de samme regler som før. Man må samles helt op til 500 personer, så længe kravet om 4 m2 pr. person overholdes. Det betyder, at vores planlagte foredrag vil finde sted, med mindre der er lokale forhold at tage hensyn til. Vi sørger for, at der er god afstand mellem pladserne, at der er håndsprit til frit brug, samt at der luftes godt ud i pauserne.

Pas godt på dig selv og hinanden.

De bedste hilsner

Aftenskolen Pas På Hovedet