Alle fysiske aktiviteter er indstillet

Alle fysiske aktiviteter er indstillet

Aftenskolen støtter naturligvis op om regeringens beredskab for at inddæmme coronavirussen. Derfor har vi indstillet alle fysiske aktiviteter foreløbigt til og med den 13. april.

“Vi må alle tage et medansvar for at forhindre smitten i at brede sig endnu hurtigere. Så selv om vores hold altid har max. otte deltagere, og regeringens forsamlingsforbud lyder på max. ti personer, synes vi, at det er mest forsvarligt at indstille vores fysiske aktiviteter indtil videre,” siger Nicolai Aaen, daglig leder af aftenskolen Pas På Hovedet.

Heldigvis har vi flere onlinekurser til dig, der ønsker at træne hjemmefra. Vores populære onlinekurser i Energistyring og Bindevævstræning vil finde sted helt som normalt. Fascial Flow går nu også online indtil sommerferien, så du har mulighed for at følge undervisningen, uanset hvor i landet du befinder dig.

Alle deltagere holdes løbende opdateret omkring eventuelle ændringer og aflysninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til: info@paspaahovedet.dk.

Pas på jer selv og hinanden!

De bedste hilsner

Aftenskolen Pas På Hovedet