YOGAHOLD FOR RAMTE AF HJERNERYSTELSE

"Yoga hos Mette Ørum fra Copenhagen Yoga er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind!"
- Maria Larsen, deltager

Vi udbyder Iyengar yoga med lokaleforhold, undervisning og holdstørrelser skræddersyet til ramte af længerevarende hjernerystelse og med særlig rabat til medlemmer af Hjernerystelsesforeningen. Der er max. 8 deltagere på holdet, så der er tid til den enkelte og tempoet sættes, så ingen bliver stressede.

For tilmelding eller venteliste, så klik på den blå skrift med link under “holdtype” i tabellen. Se også mere information under tabellen.

Artboard 1

HOLDOVERSIGT

HOLD/TILMELDINGDATO/DAG/TIDLEKTIONER PRISERSTED/UNDERVISER
Yoga Begynder (udsat)27.1/Ons./10.30 8x90 min.1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
Yoga Begynder (udsat)27.1/ Ons./15.308x90 min.1290/1490 kr.Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
Yoga Fortsætter (i gang)24.11/Tirs./11.00-12.3012x90 min.1690/1890 kr. Gl. Kongevej 43,1.tv. Frb./Mette Ørum
 1. RABAT FOR MEDLEMMER AF HJERNERYSTELSESFORENINGEN

  Er du medlem af Hjernerystelsesforeningen, kan du få en rabat på 200 kr. 

  Standardprisen, der vises ved tilmelding, inkluderer medlemsrabatten. Er du ikke medlem, skal du blot lægge 200 kr. oveni standardprisen. 

  Aftenskolen Pas På Hovedet samarbejder med Hjernerystelsesforeningen, da vi ønsker at støtte op om foreningens arbejde for at forbedre vilkårene for ramte af hjernerystelse. 

  Et medlemskab hos Hjernerystelsesforeningen koster 245 kr. for et år. Du får adgang til en masse medlemstilbud, og så er du med til at støtte den gode sag. Du kan blive medlem her.

 2. ERFARNE UNDERVISERE FRA COPENHAGEN YOGA

  Mette Ørum, Christine og Lasse har mange års erfaring med undervisning i Iyengar Yoga målrettet ramte af hjernerystelse. Se mere om dem her.

 3. HJÆLPER IYENGAR YOGA PÅ HJERNERYSTELSE?

  Iyengar yoga kan hjælpe på langvarig hjernerystelse og piskesmæld. Alle yogastillingerne er rettet mod en sund rygsøjle og nakke og kan medvirke til at øge hjernens energiomsætning og mindske spændingshovedpine.

 4. HVORDAN PASSER HOLDET TIL MIG?

  Iyengar Yoga er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

 5. RABAT TIL DIG PÅ OVERFØRSELSINDKOMST

  Modtagere af udvalgte overførselsindkomster kan få en prisreduktion på 10 kr. pr. undervisningslektion. Bemærk, at dette ikke gælder vores onlinekurser. Læs mere her.

 6. LOKALERNE

  Copenhagen Yoga studiet er 230 m2 fordelt i nyindrettede lyse lokaler, med sildebensparket og smukke hvide møbler. Atmosfæren er rolig og fredfyldt. Lokalet er rummeligt og meget hjernerystelsesvenligt med de yoga-redskaber, som undervisningen kræver. Du kan se mere om Copenhagen Yoga her: http://copenhagenyoga.com/about/.

 7. NÅEDE DU DET IKKE?

  Vi har desværre kun få pladser i år. Men hvis du ikke når det, sætter vi dig på standby, så du kommer først på listen, når vi opretter flere hold. For standby plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.

Mette er fantastisk! At gå til yoga hos Mette er noget af det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind! Jeg har opnået en helt utrolig holdning i ryg og nakke, og jeg kan tydeligt mærke i kroppen, når der har været sommerferie, så jeg ikke har fået min ugentlige yogatræning. Mette har fuldstændig styr på, hvad du kan og ikke kan, så man er bestemt i trygge hænder. Fremskridtene kan godt tage et stykke tid, så min anbefaling er klart at have tålmodighed, for resultaterne skal nok komme!

Maria Larsen - Hjernerystelsesramt i 4 år - Deltager på Yoga Fortsætter

Jeg havde lidt en aha-oplevelse, da jeg gik ned mod toget efter første yogatime. Jeg følte min holdning var bedre, og jeg kunne mærke, hvordan mine skuldre var dejligt afslappede 🙂 Faktisk blev jeg også en lille smule øm tirsdag, så de tilsyneladende harmløse øvelser havde fået fat i noget 🙂 Jeg glæder mig til næste time.

Minna - Deltager på Yoga Begynder

Som yoga-analfabet, var det meget spændende at prøve Iyengar Yoga for første gang. Mette Ørum fra Copenhagenyoga viste omsorg og kendskab i forhold til hoved- og nakkeproblemer. Det var utrolig rart og skabte en enorm tryghed for mig.

Nikolai - Deltager på Yoga Begynder