YOGAHOLD I KØBENHAVN SKRÆDDERSYET
TIL RAMTE AF HJERNERYSTELSE HOS COPENHAGEN YOGA

Aftenskolen Pas På Hovedet udbyder yogahold med lokaleforhold, undervisning og holdstørrelse skræddersyet til ramte af længerevarende hjernerystelse og med særlig rabat til medlemmer af Hjernerystelsesforeningen.

HOLD, TID OG STED
Du kommer til at gå på et hold med max. 8 deltagere, så der er tid til den enkelte og tempoet sættes, så ingen bliver stressede. For tilmelding eller venteliste, så klik på den blå skrift med link under "holdtype" i tabellen.

 Holdtype  Start/Dage/Tidspunkt  Lektioner  Sted / Underviser
       
Meditations- og vejrtrækningsyoga  21.08.  / Mandag / 9.30-11-00.  8x90 minutter.  Gl. Kongevej 43, 1.tv. Frb./Mette Ørum.
Iyengar yoga 22.08. / Tirsdag /  14.00-15.30.   8x90 minutter. Gl. Kongevej 43, 1.tv. Frb./Tatjana Rahbæk. 
Iyengar yoga (fortsætter)  23.08. / Onsdag / 8.30-10.00.   8x90 minutter. Gl. Kongevej 43, 1.tv. Frb./Mette Ørum. 
Iyengar yoga  23.08. / Onsdag / 11.30 - 13.00.   8x90 minutter.  Gl. Kongevej 43 1. tv. Frb./Mette Ørum.
 Iyengar yoga (fortsætter - venteliste) 24.08./ Torsdag / 11.30 - 13.00. 8x90 minutter.   Gl. Kongevej 43 1. tv. Frb./Tatjana Rahbæk.

TILMELD DIG VED KLIK PÅ HOLDNUMMERET OVENFOR
Men læs nedenstående først. 

Klik på det enkelte hold for at se prisen. Vi samarbejder med Hjernerystelsesforeningen og støtter op om deres sag. Derfor opfordrer vi vores deltagere til at melde sig ind og tilbyder mærkbare prisreduktioner for Hjernerystelsesforeningens medlemmer. Det er let at melde sig ind i Hjernerystelsesforeningen her.

Priserne, som fremgår i vores tilmeldingssystem er med rabat for medlemmer af Hjernerystelsesforeningen. Hvis du ikke medlem af Hjernerystelsesforeningen, skal du lægge 200 kr. til prisen.

Vi er af Københavns Kommune forpligtet til i nogle tilfælde at bede dig opgive dit CPR nummer ved tilmelding.

ERFARNE UNDERVISERE FRA COPENHAGEN YOGA
Underviserne, Mette Ørum-Nielsen og Tatjana Rahbæk har mange års erfaring med undervisning i Iyengar Yoga. Se mere om underviserne her.

HJÆLPER IYENGAR YOGA PÅ HJERNERYSTELSE?
Iyengar yoga kan hjælpe på langvarig hjernerystelse og piskesmæld. Alle yogastillingerne er rettet mod en sund rygsøjle og nakke og kan medvirke til at øge hjernens energiomsætning og mindske spændingshovedpine.

HVORDAN PASSER HOLDENE TIL MIG?
Iyengar Yoga er bedst for dig, der er kommet over det værste chok ved længerevarende hjernerystelse, og som kan klare moderat fysisk aktivitet, så som at gå en tur eller cykle.

På holdene med "Meditation og vejrtrækning" skruer vi ned for bevægelserne. Her er fokus på mental ro og stressreduktion via blide stræk, åndedræts øvelser samt meditation.

LOKALERNE
Copenhagen Yoga studiet er 230 m2 fordelt i nyindrettede lyse lokaler, med sildebensparket og smukke hvide møbler. Atmosfæren er rolig og fredfyldt. Lokalet er rummeligt og meget hjernerystelsesvenligt med de yoga-redskaber, som undervisningen kræver. Du kan se mere om Copenhagen Yoga her: http://copenhagenyoga.com/about/.

PEA RABAT FOR DIG PÅ UDVALGTE OVERFØRSELSINDKOMSTER
Som noget nyt indfører Pas På Hovedet prisreduktion på 160 kr. for deltagere på følgende overførselsindkomster, ved aflevering/underskrivelse af tro- og loveerklæring ved første undervisningsgang:

- Folkepensionister,
- Førtidspensioniser,
- Kontanthjælpsmodtagere.
- Lærlinge med uddannelsesaftale (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).
- Studerende på SU (fremsend aktuel støttemeddelelse som ligger i din E-boks til info@paspaahovedet.dk).

Hvis du er berettiget og bor i Københavns kommune, klik da på PEA i tilmeldingssystemet for rabat. Husk aflevere/underskrive tro- og love erklæring ved første undervisningsgang.

Hvis du bor i en anden kommune, så gør du følgende:

- Tilmeld dig til normalpris.
- Skriv en mail til info@paspaahovedet.dk om, at du PEA-berettiget og angiv type af indkomst.
- Træk 160 kr. fra deltagergebyret, når du overfører.

Husk underskrive tro- og love erklæring, når du udfylder deltager registreringen ved første undervisningsgang.

NÅEDE DU DET IKKE?
Vi har desværre kun få pladser i år. Men hvis du ikke når det, sætter vi dig på standby, så du kommer først på listen, når vi opretter flere hold. For standby plads, mail til: info@paspaahovedet.dk.